شناسایی نشدن هارد در لپ تاپ، یا ناشی از خرابی خود هارد (نرم افزاری یا سخت افزاری ) است و یا از مشکلات لپ تاپ نشأت می گیرد. در هریک از این موارد، هارد اکسترنال توسط ویندوز شناسایی نشده و عملا نمی توان به اطلاعات ذخیره شده در آن دسترسی پیدا کرد. در ادامه این مقاله، دلایل شناسایی نشدن هارد در لپ تاپ را بررسی می کنیم. همچنین به شما آموزش می دهیم که چطور این مشکل را حل کرده و به محتوای هارد دیسک خود دسترسی داشته باشید. اگر با این روش ها موفق به حل مشکل عدم شناسایی هارد اکسترنال نشدید، می توانید برای دریافت خدمات تخصصی تر، با تیم تعمیر لپ تاپ در نمایندگی فوجیتسو مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید.
دلایل شناسایی نشدن هارد در لپ تاپ
عوامل متعددی ممکن است موجب بالا نیامدن هارد در لپ تاپ شوند که آسیب دیدگی فیزیکی، یکی از آنهاست. اگر هارد اکسترنال مورد نظر شما آسیب دیده باشد و قطعات آن دچار ایراد شده باشند، چندان غیر عادی نیست که در سیستم شناسایی نشود. خرابی سیستم عامل هارد، مسئله دیگری است که می تواند مانع از شناسایی آن توسط ویندوز یا دیگر سیستم عامل ها شود. بدسکتوری، ویروسی شدن، خرابی پورت یا کابل لپ تاپ یا هارد و مواردی از این دست هم دیگر دلایل شناسایی نشدن هارد در لپ تاپ فوجیتسو و سایر برندها به شمار می روند.
برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید: نحوه وصل كردن لپ تاپ به وای فای
راه حل های باز نشدن هارد در لپ تاپ
تعمیر بدسکتوری هارد
یکی از اقداماتی که به رفع مشکل شناسایی نشدن هارد در لپ تاپ کمک می کند، تعمیر بدسکتوری است. منظور از بدسکتوی، مشکلاتی است که روی سطح Data Aira ایجاد شده و مانع از باز شدن هارد در سیستم می شوند. دقت کنید که تعمیر بدسکتوری هارد، باید توسط تعمیرکاران مجرب و با استفاده از دستگاه های مخصوص انجام شود.
رفع مشکل فریمور هارد
راهکار دیگر برای حل مشکل شناسایی نشدن هارد در کامپیوتر یا لپ تاپ، حل مشکلات فریمور است. توضیح این که هد هارد، از یک فریمور یا نرم افزار پشتیبانی می کند و نقص عملکرد در این بخش، مشکلاتی را در روند شناسایی شدن هارد توسط سیستم، ایجاد می کند. اصلاح فریمور، به برطرف شدن چنین مشکلاتی کمک می کند.
شناسایی و رفع آسیب دیدگی های فیزیکی
پیش تر گفتیم که گاهی، آسیب دیدگی های فیزیکی موجب خوانده نشدن هارد در لپ تاپ می شوند. ضربه، نوسان برق و نفوذ رطوبت، از جمله عواملی هستند که به صورت سخت افزاری، به هارد آسیب می رسانند. با تعمیر هارد و تعویض اجزای آسیب دیده، می توان مشکل شناسایی نشدن هارد در لپ تاپ را نیز برطرف کرد. البته این کار باید در کلین روم های مجهز و توسط تعمیرکاران حرفه ای انجام شود.
بالا نیامدن هارد بعد از اتصال به تلویزیون
گاهی هارد اکسترنال پس از اتصال به تلویزیون، در لپ تاپ شناسایی نشده و پیغام فرمت می دهد. دلیل این مسئله این است که تلویزیون ها برای خواندن هارد، از فرمت FAt32 استفاده می کنند. بهتر است بعد از مشاهده این ارور، سریعا هارد را از سیستم جدا کنید تا فرمت نشود. پیشنهاد می دهیم اطلاعات هارد را در حافظه دیگری کپی کرده و یا از یک کارشناس بازیابی اطلاعات برای حل این مشکل کمک بگیرید.
رفع ارور usb device not recognized
اگر هم زمان با شناسایی نشدن هارد در لپ تاپ، پیغام خطای usb device not recognized را مشاهده می کنید، احتمالا ایراد از یکی از پورتهای ارتباطی نظیر یواسبی، فایروایر، تاندربولت و … است. بهتر است در این شرایط، اطلاعات جدیدی به هارد اضافه نکرده و در اولین فرصت برای تعمیر یا تعویض پورت های آسیب دیده، به یک تعمیرگاه مجاز و معتبر مراجعه نمایید.
ویروس کشی هارد
ساده ترین روش برای رفع مشکل شناسایی نشدن هارد در لپ تاپ، ویروس کشی این قطعه است. اگر مطمئن هستید که هارد آسیب فیزیکی ندیده و ویروسی شده است، آن را با یک آنتی ویروس قوی و موثر، اسکن کنید. به این ترتیب مشکل حل شده و هارد در سیستم شناسایی می شود.